Deze massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. De warme kruidenstempels worden gevuld met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Er is keuze uit een mix van diverse thaise kruiden (geimporteerd uit Thailand), lavendel en coco’s stempels.

De stempels worden verwarmd en al stempelend met wisselende druk wordt je hele lichaam in staat van ontspanning gebracht. Tevens zorgt deze massage voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd.
De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben en voelen de meeste mensen zich weer erg vitaal en vol met levensenergie.
Bij de stempelmassage wordt je gehele lichaam behandeld bij de 90 minuten durende massage. Bij de massage van 60 minuten wordt voornamelijk de achterkant van je lichaam behandeld.  Deze massage helpt bij de verbetering van de stofwisseling, versoepeling van de spieren, ontgifting van je lichaam en vitalisering van lichaam en geest

Comments are closed.